Ο Δήμος Ηράκλειας με χαρά σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την τελική εκδήλωση που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση του έργου “HealthNET”, το οποίο υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δήμο Ηράκλειας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, στις 16:00 ενώ θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

https://bit.ly/Healthnet-final

Το έργο «HealthNET» έχει προσθέσει ακόμη ένα εργαλείο στην φαρέτρα υγειονομικών υπηρεσιών του Δήμου, ενισχύοντας τις υποδομές δημόσιας υγείας στο Δήμο Ηράκλειας. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος πλέον βρίσκεται σε θέση να παρέχει υπηρεσίες απομακρυσμένης περίθαλψης, με την χρήση ειδικού οχήματος το οποίο διαθέτει υγειονομικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκής Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014 – 2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν.

 

Πρόσκληση  -  Αντζέντα

 

Invitation  -  Angenda 

 

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.