Συνάδελφοι,

Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την υγεία των συνδημοτών, συνανθρώπων μας, την προσωπική μας και της οικογένεια μας. Για τον συγκεκριμένο λόγο όλοι πρέπει να πειθαρχήσουμε αυστηρά στις εντολές της Κυβέρνησης και στις συμβουλές των επιστημόνων για τον περιορισμό των μετακινήσεων, των συναθροίσεων και όποιο άλλο μέτρο ανακοινώθηκε για την αποφυγή της μόλυνσης από τον κορονοϊό που μας δημιουργεί και θα δημιουργήσει τόσα προβλήματα.

Επειδή όμως συνεχώς δεχόμαστε τηλεφωνήματα για παραβιάσεις των κανόνων αυτών και επειδή οι αναφορές γίνονται για συγκεκριμένες κοινότητες και συγκεκριμένους επιχειρηματίες που αδιαφορούν για τις οδηγίες, σας παρακαλώ ενώστε τις προσπάθειες σας στις δικές μας συμβουλεύοντας τους συγκεκριμένους να πειθαρχήσουν για να διαφυλάξουμε το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία μας.

Από δω και ύστερα οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί.

O Δήμαρχος Ηράκλειας

Κουτσάκης Γεώργιος

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.