Τον Δήμαρχο Ηράκλειας επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ, αποτελούμενο από τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ κ. Χαρίλαο Λώτη , τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Χρήστο Αγγελίδη και τον Υπεύθυνο Τομέα ΕΚΑΒ Σερρών κ. Κράσιο Θωμά. Βασικό θέμα της σύσκεψης αποτέλεσε η λειτουργία της βάσης του ΕΚΑΒ στην Κοινότητα της Κοίμησης μετά τις  φήμες περί αναστολής λειτουργίας του Σταθμού  που προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. 

Ο κ. Κουτσάκης εξέθεσε τους προβληματισμούς του σχετικά με όσα ακούγονται στην τοπική κοινωνία περί κλεισίματος της βάσης του ΕΚΑΒ και επισήμανε την αναγκαιότητα της ύπαρξης του σταθμού σε μια περιοχή με τεράστια έκταση και αυξημένες ανάγκες. Ο κ. Λώτης διαβεβαίωσε ρητά και κατηγορηματικά  τον Δήμαρχο πως παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, οι κάτοικοι της περιοχής δεν πρέπει να ανησυχούν μιας και δεν έχει τεθεί ούτε ως υπαινιγμός η αναστολή λειτουργίας της βάσης στην Κοίμηση.   

 

2022 02 11 ekab

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.