Ο Δήμος Ηράκλειας επανδρωμένος με σύγχρονο εξοπλισμό ξεκίνησε την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων του Δήμου με σκοπό να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα της περιοχής.

Με σεβασμό στα αδέσποτα και φροντίζοντας την ήρεμη περισυλλογή τους οδηγούνται σε στείρωση, εμβολιασμό, τσιπαρισμα, αποπαρασιτωση εσωτερική και εξωτερική και επανεντασσονται στο φυσικό τους περιβάλλον.Ταυτοχρονα καταβάλλονται προσπάθειες για την υιοθεσία τους.

Εξοπλισμός και εκπαιδευμένο προσωπικό δεν αρκούν χωρίς την ευσυνειδησία των δημοτών μας, που εκτός από το ότι θα πρέπει να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια του Δήμου θα πρέπει να αναλάβουν και τις υποχρεώσεις τους.Τα πρόστιμα δεν αποτελούν λύση ούτε και είναι πρόθεση μας προς το παρόν.

"Θα ήθελα να Ευχαριστήσω Προσωπικά τον υπάλληλο του Δήμου Κύριο Θεόδωρο Μουταφτση που με προθυμία παρακολούθησε το απαραίτητο πρόγραμμα εκπαίδευσης και είναι πάντα άμεσα διαθέσιμος όλες τις ημέρες της εβδομάδος να φροντίσει όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα αδέσποτα και τα προβλήματα που προκύπτουν." 

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Νίκος Μουρατίδης

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.