Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Ηράκλειας την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Γεώργιου Κουτσάκη Δημάρχου Ηράκλειας,  Ευάγγελου Τσιώτα νέου Αστυνομικού Διευθυντή Ν. Σερρών και Ιωάννη Βασιλκαρίδη Υποδιευθυντή Ασφαλείας Ν. Σερρών.

Στη συνάντηση αυτή ο Δήμαρχος κ. Κουτσάκης επεσήμανε στους συνομιλητές του την βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής στα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία σχετικά με την ασφάλεια της περιοχής καθώς παρατηρείται ανησυχητική αύξηση παραβατικών συμπεριφορών που διαταράσσουν την κοινωνική συνοχή.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και επάνδρωσης του αστυνομικού τμήματος Ηράκλειας καθώς, όπως τόνισε, η έντονη παρουσία των μονάδων καταστολής έχει αποτέλεσμα και λειτουργεί αποτρεπτικά ως προς την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ευάγγελος Τσιώτας από την πλευρά του τόνισε πως έχει πλήρη γνώση της ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής και επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και  της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι η αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι η πάταξη των εγκληματικών συμπεριφορών που αποδυναμώνουν το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη.

2021 03 09 police

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.