Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο Εκδηλώσεις Ευαισθητοποίησης (Δράση 2.1.5) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Primary Healthcare Network” και το ακρωνύμιο “HealthNET” του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Interreg IPA CBC «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014 – 2020», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν.

Οι δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά για λόγους προστασίας από τον Covid-19, διοργανώθηκαν από τον Δήμο Ηράκλειας, ο οποίος αποτελεί τον Επικεφαλής Εταίρο του έργου, την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 στις 18:00, ενώ το κοινό είχε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσει ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου και του Αναδόχου του έργου, ο Επιστημονικός Επικεφαλής – Ιατρός του οχήματος του “HealthNET”, καθώς και διακεκριμένοι καλεσμένοι και εισηγητές. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων παρουσιάστηκαν οι νέες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης του Δήμου, ενώ οι καλεσμένοι εισηγητές ανέπτυξαν θέματα που άπτονται της Δημόσιας Υγείας.

Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στις σελίδες του Δήμου Ηράκλειας στο Facebook και στο YouTube.

 

Δελτίο τύπου

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.