Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ψυχοεκπαιδευτικο πρόγραμμα εκμάθησης γονεικων δεξιοτήτων " Σχολή Γονέων" το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ηράκλειας. 

 
Η διάρκεια του προγράμματος ήταν 10 δίωρες συναντήσεις. 
 
Αναλύθηκαν 8 διαφορετικά θέματα τα οποία επικεντρώθηκαν στην συμπεριφορά των εφηβων, των γονέων και στην αλληλεπίδραση τους. 
 
Οι εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν με βιωματικό τρόπο και η σημαντική συμμετοχή των γονέων ήταν καθοριστική στη διάδραση και στη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ μας. 
 
Ευχαριστουμε θερμά τον εξαιρετικό και πάντα δημιουργικό Διευθυντή του Γυμνασίου Ηρακλειας, κο Βαφειδη Κωνσταντίνο, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά και προβλέψιμα  στην πραγμάτωση αυτού του προγράμματος μέσα από την ενεργό συμμετοχή του και την άρση όλων των πιθανών εμποδίων. 
 
Ξεχωριστές ευχαριστίες στην πάντα ευφάνταστη πνευματικά ανήσυχη κα Μπογδάνη Χρύσα, η οποία με ζήλο συνέβαλε στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.
 
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους πρωταγωνιστές της Σχολής Γονέων, που δεν ήταν άλλοι, από τους δυναμικούς γονείς που δήλωσαν συμμετοχή! Η αγάπη και το πραγματικό τους ενδιαφέρον, έδωσαν νόημα, σάρκα και οστά στην επιβεβαίωση τελικά της ρήσης πως <<Γονιός δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι..>>
 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.