Φέτος, το ’’ Δέντρο των Ευχών ’’ στην πλατεία της Ηράκλειας είναι πιο αληθινό, πιο ανθρώπινο.

Μαζεύουμε τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης, όλοι μαζί, τα σχολεία του Δήμου, οι πολιτιστικοί σύλλογοι, το φιλόπτωχο της Εκκλησίας, το ”Εικαστικό Εργαστήρι” Ηράκλειας, οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι του Δήμου μας για να σταλούν στους χώρους συγκέντρωσης των μεταναστών.

Είναι καθήκον μας πέρα από οποιοδήποτε πολιτικό και κοινωνικό παρασκήνιο να στηρίξουμε τους πρόσφυγες. Άλλωστε, οι κάτοικοι των νησιών μάςαποδεικνύουν καθημερινά με τη συμπεριφορά, την υπομονή και τη θέλησή τους ότι η λέξη ”άνθρωπος” μπαίνει πάνω και πέρα από ταμπέλες και προελεύσεις.

Η εικόνα ενός μικρού προσφυγόπουλου που κρατάει το χέρι της μητέρας του για ασφάλεια και ακόμα πιο σφιχτά το μικρό λούτρινο ζωάκι του στην αγκαλιά του, θα μας μείνει αξέχαστη.

Τα φετινά Χριστούγεννα κάνουμε μια ευχή στο ’’ Δέντρο των Ευχών ’’ αυτό το παιδί να έχει την ευκαιρία να περάσει τα σύνορα και να συνεχίσει την πορεία του προς ένα καλύτερο αύριο, με καλύτερες συνθήκες ζωής και στιγμές ξενοιασιάς.

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.