Τον Οκτώβριο του 2011 πραγματοποιήσαμε στην Τ.Κ. Λιθοτόπου για πρώτη φορά τον Ημιμαραθώνιο Λίμνης Κερκίνης με μεγάλη επιτυχία αφού συμμετείχαν σ΄αυτόν πάνω από 250 αθλητές απ΄όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακολούθησαν άλλες δύο εξίσου πετυχημένες διοργανώσεις τον Ιούνιο του 2013 στην Τ.Κ. Λιμνοχωρίου με 650 συμμετοχές και τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Τ.Κ. Χρυσοχωράφων με 307 συμμετοχές

Έτσι φτάσαμε στην ανακοίνωση της 4ης διοργάνωσης με την ονομασία Kerkini Lake Runs 2017 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, το πρωί, στο ‘’Λιμανάκι’’ της Τ.Κ. Λιθοτόπου, του Δήμου Ηράκλειας Σερρών. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους παρακάτω αγώνες:

  1. KrousiaTrail 30km (ορεινός αγώνας 30χλμ στο δασικό δρόμο Λιθοτόπου - Ποντοκερασιάς)
  2. KerkiniLakeRun – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km& 2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών (χωμάτινη διαδρομή πάνω στο ανατολικό ανάχωμα της Λίμνης Κερκίνης από το ‘’Λιμανάκι’’ Λιθοτόπου μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου στο ύψος των Χρυσοχωράφων)
  3. Lithotoposminitrail 1km(αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά και τους συνοδούς τους στο Λόφο των Πεύκων του Λιθοτόπου)

Προσπαθούμε στα πλαίσια των διοργανώσεων:

α.   να προβάλλουμε την περιοχή

β. να καταφέρουμε να γίνουν οι ‘’Αγώνες Δρόμου της Λίμνης Κερκίνης’’ ένας αθλητικός θεσμός και έτσι να δημιουργήσουμε υποδομές για ανάπτυξη Αθλητικού Τουρισμού και

γ. να αναδειχθούν πρωτοβουλίες για υγιείς δράσεις στην ελληνική περιφέρεια, δράσεις που

-                     καλλιεργούν το αθλητικό ιδεώδες και

-                     δίνουν την ευκαιρία σε ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν τον αθλητισμό και τη φύση να συν-αγωνίζονται έχοντας έναν και μοναδικό στόχο, να μεταφέρουν θετικά και αισιόδοξα μηνύματα ζωής.

Επίσης προσπαθούμε να ενισχύσουμε το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Ηράκλειας που τα τελευταία χρόνια κάνει τεράστια προσπάθεια με τα παιδικά και εφηβικά τμήματα.

Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε επίσης ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών επέλεξε τον αγώνα ‘’Kerkini Lake Run – Στο Δρόμο του Βουβαλιού 12km’’ στη διαδρομή του οποίου θα πραγματοποιήσει τον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών.

Στον «αγώνα» μας αυτόν αναζητούμε υποστηρικτές να σταθούν δίπλα μας με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο επιλέξουν αυτοί (ηθική, χρηματική, τεχνολογική στήριξη/κάλυψη).

Η εκδήλωση υπολογίζεται να διαρκέσει από τις 07:30 έως τις 14:30.

Περισσότερες πληροφορίες και υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με τιμή

για την οργανωτική επιτροπή

ο υπεύθυνος διοργάνωσης

Αργύρης Ράμναλης

Επικοινωνία:

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

blog: http://kerkinilakerun.blogspot.com/

site: www.kerkinilakerun.gr

Facebook-Twitter: kerkini lake run

τηλ.: 6908661853

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Αργύρης Ράμναλης

 6932251311

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.