Η προτεινόμενη πράξη αφορά στην υλοποίηση δέσμης ενεργειών με στόχο την προώθηση στην απασχόληση 80 ανέργων και 20 αγροτών. Τα διοικητικά όρια των Δήμων Σιντικής, Ηράκλειας, Βισαλτίας, Εμμ. Παππά και Αμφίπολης του Ν. Σερρών αποτελούν την περιοχή παρέμβασης. Η προτεινόμενη πράξη περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

• Εκπόνηση μελέτης εντοπισμού δυνατοτήτων ανάπτυξης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων

• Δράσεις Συντονισμού και Διαχείρισης της Πράξης

• Δράσεις Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης, όπως δημιουργία φυλλαδίων, διοργάνωση ημερίδων κ.α

• Δράσεις Πληροφόρησης – Συμβουλευτικής – Υποστήριξης τόσο στην ομάδα στόχου. Στο πλαίσιο των εν λόγω δράσεων περιλαμβάνεται και η επιλογή των ωφελουμένων.

• Δράσεις Κατάρτισης / Επιμόρφωσης (5 τμήματα κατάρτισης για το σύνολο των ωφελούμενων και 45 ώρες επιμόρφωσης στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνική οικονομία για 40 ωφελούμενους)

• Δράσεις Δικτύωσης με τοπικούς παραγωγικούς φορείς, άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις και διαχείριση δικτύωσης Στόχος είναι η δημιουργία 60 θέσεων απασχόλησης και 20 επιχειρήσεων, εκ των οποίων 5 στον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας.

 

Απόφαση ένταξης στο πρόγραμμα

 

 

topsa

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.