Με μεγάλη ικανοποίηση υπογράφθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου η σύμβαση για το έργο 'Κατασκευή πράσινου σημείου" . Το έργο προϋπολογισμού 764.302,89€ με Φ.Π.Α. ανέλαβε η τεχνική εταιρεία "Μιχαηλίδης Θεοχάρης".

Η σύμβαση αφορά στην κατασκευή όλων των απαιτούμενων έργων για τη λειτουργία του Πράσινου Σημείου και ειδικότερα στην κατασκευή:

  • των έργων διαμόρφωσης του γηπέδου όπου θα κατασκευαστούν τα έργα,
  • των έργων υποδομής (πύλη εισόδου – εξόδου, περίφραξη έργου, διαμόρφωση χώρου εισόδου, οικίσκου εισόδου, κτιρίου γενικής χρήσης – υλικών προς επαναχρησιμοποίηση, υπόστεγα, δεξαμενή πλύσης – ύδρευσης – πυρόσβεσης, στεγανή Δεξαμενή Λυμάτων)
  • των Η/Μ εγκαταστάσεων (Εγκατάσταση Ύδρευσης, Εγκατάσταση Αποχέτευσης Λυμάτων, Εγκατάσταση Πυροπροστασίας, Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση, Αντικεραυνική προστασία, Εγκατάσταση Θέρμανσης-Εξαερισμού-Κλιματισμού)
  • των έργων φύτευσης και άρδευσης,
  • Η προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού για τη λειτουργία του. 

Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και αποτελεί υποέργο της Πράξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ» με Κωδικό 5075917. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ και από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων .

2023 01 04 ipografi simvasis prasino simeio1

2023 01 04 ipografi simvasis prasino simeio2

 

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.