Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχης και επιτυχίας, στις 18-10-2023 πραγματοποιήθηκε η 

Γιορτη αφιερωμένη στα παιδιά, σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και φροντίδα. 
Μια χαρούμενη και δημιουργική δράση, με πολύ χρώμα, κέφι, παιχνίδι και διάθεση με στόχο στην συμπερίληψη των παιδιών των καταυλισμών Ηράκλειας, με κύριο σκοπό την επιστροφή στο σχολείο ή την παραμονή σε αυτό, την υποστήριξη τόσο των παιδιών όσο και των γονέων τους. Μια δράση αφιερωμένη στα παιδιά που υποδέχονται τους συμμαθητές τους από τον καταυλισμό ως προαγωγοί ενός καλού κλίματος συνεργασίας, ως αρωγοι της συμπερίληψης στο σχολείο καθώς οι φωνές τους είναι εκείνες που θα παρακινήσουν τους συμμαθητές τους να συμμετάσχουν ενεργά. 
 
Η συμβολή της κοινότητας είναι σημαντική σε όλη αυτή τη προσπάθεια. Έμπρακτα απέδειξε ότι στηρίζει τις προσπάθειες μας αλλά και απέδειξε ότι στηρίζει τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικου κλίματος στην ευρύτερη κοινωνία. 
 
Στα πλαίσια αυτά, ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία της Γιορτής. 
 
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου Ηράκλειας κι Ταουσανη Νικόλαο όπως και τη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού σχολείου Ηράκλειας οι οποίοι προσέφεραν το σχολείο τους για να πραγματοποιηθεί η εκδηλώση μας, διαθέτοντας μας και ότι εξοπλισμό αιτήθηκαμε, όπως και όλους τους εκπαιδευτικούς Δημοτικών, Νηπιαγωγείων και Γυμνασιων και Διευθυντές των των παραπάνω σχολείων Ηράκλειας, Ποντισμενου και Κοίμησης για τη συμμετοχή τους και τη συνεργασία.
 
Ευχαριστούμε:
κο Ζημπρα Δημήτριο και Ιωαννη και κο Βαμβακά Δημήτριο, βιβλιοπωλεία Ηράκλειας, οι οποίοι προσέφεραν γραφική ύλη, μαρκοδουρους, χαρτόνια και ατομικά δωράκια για τους μικρούς μας φίλους. 
 
Την εταιρία ΓΑΤΙΔΗΣ fresh, η οποία προσέφερε σνακ για τους μικρούς μας φίλους. 
 
Τον όμιλο ΑΦΟΙ ΚΆΝΤΖΑΣ Ο.Ε, ο οποίος προσέφερε χυμούς, σνακ και σοκολατοειδη για τους μικρούς μας φίλους. 
 
Την εταιρία Gezo ( Ζωιδης Γ.) με έδρα την Ηράκλεια, η οποία προσέφερε μπλουζάκια με λογότυπο με το σύνθημα της γιορτής. 
 
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς οι οποίοι συμμετείχαν στη κλήρωση δώρων:
 
Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος, Amazoo Play Park, ΖΗΣΗΣ,  Υποδήματα Γκενιος, Ένδυση " Σανδρου", ένδυση "Αθηνά", Εσώρουχα Πυτζάμες " Αίσθηση",  ΑΟΗ Ηρακλειας, ΔΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Κομμωτήριο " Γιάννης", Κομμωτήριο " Ευαγγελία" Κομμωτήριο" Δέσποινα", Κατάστημα Ποδηλάτων" Σαπουντζής shopbikes", Κατάστημα με αξεσουάρ Κινητών,Υ/Η ΚΙΝΗΤΟΜΑΝΙΑ club, Βιβλιοχαρτοπωλειο Σέρρες " Γραμμή". 
 
Τελος, ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά τους και την άψογη συνεργασία τους εκπαιδευτικούς αλλά και τον εξωτερικό συνεργάτη για τη εθελοντική τους συμμετοχή στην εκδήλωση μας συμβάλλοντας μέσω των δραστηριοτήτων που οργάνωσαν οι ίδιοι καθοριστικά την ημέρα αυτή. 
 
Ευχαριστούμε την κα Γιαννούλα Καλαϊτζή ( Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής), την κα Ξανθούλα Κουκούλη ( Εκπαιδευτικός Μουσικής), την κα Θεώνη Κοσμά ( Εκπαιδευτικός Δραματικής Τέχνης) και τον κο Γεώργιο Παντσουρακη (Μουσικό). 
 
Αδιαμφισβήτητα, η συνεργασία και η θέληση αποτελούν βασικό πυλώνα ένταξης. 
 
Σας ευχαριστούμε.
 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.