Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής θα πραγματοποιηθεί

στις 23 Δεκεμβρίου 2023,

ημέρα Σάββατο

και ώρα 19:00 στην Ηράκλεια 

στο Θέατρο - Πολυχώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Ηράκλειας (πρώην Κινηματογράφο ¨ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ¨) 

 

Πρόσκληση

Η εκδήλωση για το “Άναμμα  του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου” που ήταν προγραμματισμένη  για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023,  λόγω καιρικών συνθηκών αναβάλλεται  για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023  στις  18:00 στην κεντρική πλατεία Ηράκλειας.

2023 12 14 anama dentroy

Με την αριθμ. 825298(1044)/01-12-2023 ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π. Κ. Μ.,  ζητείται η ενημέρωσή των πολιτών σχετικά με την Μ.Π.Ε. για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜOY ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Φ.Σ.Π.Η.Ε.) ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 18,46152MW ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ" Δ.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΣΚΟΤΟΥΣΣΗΣ, Δ. ΣΙΝΤΙΚΗΣ & ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ

Δείτε την ανακοίνωση 

 

 

Με την αριθμ. 814335(1033)/29-11-2023 ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,  ζητείται η ενημέρωσή των πολιτών σχετικά με την Μ.Π.Ε. για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου "Εγκατάσταση παραγωγής βιομεθανίου ή/και ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο με χρήση βιομάζας & αγροτικών αποβλήτων και υπολειμμάτων ισχύος 499 kWe"  στο Αγρ/χιο 388 του Αγροκτήματος Δασοχωρίου, Δήμου Ηράκλειας, Π.Ε. Σερρών.

Δείτε την ανακοίνωση

 

 

 

Ο Δήμος Ηράκλειας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας (ΚΕΔΗ) σε συνεργασία με την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Σουλίου σας προσκαλούν

το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 20.00

στο δημοτικό κινηματοθέατρο Ηράκλειας ,

να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση "Ο μπακαλόγατος".

Έπειτα από την μία σειρά επιτυχημένων παραστάσεων ο "Μπακαλόγατος" έρχεται στην Ηράκλεια.

Η γνωστή κινηματογραφική ταινία των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόλουπου με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Κώστα Χαζτηχρήστο , μεταφέρεται στην θεατρική σκηνή χαρίζοντας άπλετο γέλιο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

2023 12 09 Αφίσα

2023 12 09 programma

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Σερρών η υπ' αριθμ. 35/2023 απόφαση που αφορά την  ανακήρυξη επιτυχόντων και  επιλαχόντων συνδυασμών των Δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Δείτε την απόφαση

 

 

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων «Ε. Ν. ΟΡΑΜΑ» του ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας  Δήμου Ηράκλειας βρέθηκε στους δρόμους της Ηράκλειας στις 3-11-2023,  με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για ζητήματα ψυχικής υγείας. 
 
Η Κινητή Μονάδα βρίσκεται κάθε Δευτέρα στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας, η οποία απαρτίζεται από Ψυχίατρο, Νοσηλευτές, Κοινωνική λειτουργό και Ψυχολόγο,
προσφέροντας εντελώς δωρεάν και άκρως εμπιστευτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας που στοχεύουν στην ενδυνάμωση, την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και την επαγγελματική επαν-ένταξη των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, με απώτερο σκοπό πάντα τη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους!
 
Η ψυχική υγεία είναι δικαίωμα και οφείλουμε να την προστατεύσουμε. Καθολικά, όλοι!
 
 

 

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συμμετοχης και επιτυχίας, στις 18-10-2023 πραγματοποιήθηκε η 

Γιορτη αφιερωμένη στα παιδιά, σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και φροντίδα. 
Μια χαρούμενη και δημιουργική δράση, με πολύ χρώμα, κέφι, παιχνίδι και διάθεση με στόχο στην συμπερίληψη των παιδιών των καταυλισμών Ηράκλειας, με κύριο σκοπό την επιστροφή στο σχολείο ή την παραμονή σε αυτό, την υποστήριξη τόσο των παιδιών όσο και των γονέων τους. Μια δράση αφιερωμένη στα παιδιά που υποδέχονται τους συμμαθητές τους από τον καταυλισμό ως προαγωγοί ενός καλού κλίματος συνεργασίας, ως αρωγοι της συμπερίληψης στο σχολείο καθώς οι φωνές τους είναι εκείνες που θα παρακινήσουν τους συμμαθητές τους να συμμετάσχουν ενεργά. 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.