logo EnergyNetΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ηράκλεια, η 4η συνάντηση συντονισμού της διασυνοριακής πράξης ENERGYNET. Ο Δήμος Ηράκλειας συμμετείχε ως Εταίρος 3, μαζί με τους Δήμους Φλώρινας (ΕπΕτ), Βέλες (ΟικΕπΕτ), Πρίλεπ (Ετ4) και Βισαλτίας (Ετ5).Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα που αφορούν στην πορεία του έργου, τον χρονικό προγραμματισμό και την υλοποίηση των παραδοτέων. Όλοι οι εταίροι εξέθεσαν τις απόψεις και προτάσεις τους. Τέλος, θα υποβληθεί τροποποίηση του έργου, όσον αφορά στην χρονική διάρκεια και σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση. Η συνάντηση έκλεισε με παράθεση  γεύματος μετά μουσικής σε τοπικό ξενοδοχείο της περιοχής ("Ερωδιός"), τιμώντας ο Δήμος Ηράκλειας (Ετ3) του εταίρους που συμμετείχαν. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας "Ελλάδα - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007 - 2013" και συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους.

RESULTS BULLETIN
With great success in Irakleia, the 4th coordination meeting of the cross-border operation ENERGYNET.
The Municipality of Irakleia participated as Partner 3 alogn with Municipalities of Florina (OLP), Veles (FLP), Prilep (P4) and Visaltia (P5) .During the meeting, critical issues were discussed regarding the course of the project, the time planning and implementation of the deliverables. All partners shared their views and suggestions. Finally, a modification of the project in terms of time-extension will be submitted and soon the results will be announced. The meeting ended with a luncheon hosted after music at a local hotel ( "Erodios"), for the Municipality of Irakleia to honor the delegates. The project is implemented under the European Territorial Cooperation Programme "Greece - former Republic of Macedonia 2007 - 2013" and funded by European and national fund.

logo Interreg III

160520 4th Coor Meet Photo 3

Συνιστούμε την υποχρέωση των ιδιοκτητών για τον καθαρισμό των οικοπέδων καθώς και την πλήρη απαγόρευση ανάμματος πυρκαγιών στα αγροτεμάχια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση καταγραφής, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, περιστατικού που αφορά σε πυρκαγιά αγροτεμαχίου, ο ιδιοκτήτης του κινδυνεύει να χάσει επιδοτήσεις, διότι ταυτόχρονα ενημερώνεται και ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σας καλούμε να παραστείτε στις εορταστικές- πολιτιστικές εκδηλώσεις για την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στις 20 & 21 Μαΐου 2016, στην Τοπική Κοινότητα Χρυσοχωράφων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

             ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

7:30 μ.μ   Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός

8:30 μ.μ   Περιφορά της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

         9:45 μ.μ Μπαλέτο – Μοντέρνοι χοροί

Σαββατο 21 Μαΐου 2016

7:30 π.μ - 10:00 π.μ    Όρθρος και  Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Δεξίωση αρχών και κοινού  στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.              

9:00 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί

  • Δυτικής Μακεδονίας από τον πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοχωράφων
  • Βαμβακοφύτου από τον Σύλλογο Γυναικών και φίλων «Άγιος Γεώργιος»   Βαμβακοφύτου
    • Χοροί Θράκης από άλλους Συλλόγους

                  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ   ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

    Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Η.             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ        

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ  ΕΥΓΝΩΣΙΑ                            ΜΑΧΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  

Σε όλους του υποψήφιους των Πανελλήνιων εξετάσεων του Δήμου μας, εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη, χωρίς άγχος αλλά με αισιοδοξία για τη ζωή που ανοίγετε μπροστά σας.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι οι πρώτες «μάχες» που καλείστε να δώσετε.

Η προσπάθεια και ο αγώνας στη ζωή πάντοτε ανταμείβονται.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΗ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ

Στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηράκλειας το Σαββάτο 07 (από τις 09:00 -14:00) και την Κυριακή 08 Μαΐου (από τις 10:00-13:30) θα πραγματοποιηθεί MILKOΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας και τον Α.Ο. Ηράκλειας, για αγόρια και κορίτσια από 4 έως 17 χρονών, στην κεντρική πλατεία   Ηράκλειας.

   Σε όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση θα δοθούν δωρεάν εκατοντάδες μπουκάλια γάλα Milko και νερά. Εκτός από τους αγώνες που θα γίνουν, θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί με σουτ, βολές και τρίποντα με πλούσια δώρα για τα παιδιά.

   Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και στους νικητές κατηγοριών (1ους και 2ους ) αλλά και στους νικητές των διαγωνισμών θα δοθούν μετάλλια και δώρα.

   Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα έντυπα συμμετοχής τα οποία θα προμηθευτείτε από τους προπονητές των ομάδων σας, από τα Δημοτικά Καταστήματα Ηράκλειας – Στρυμονικού – Σκοτούσσας, από τα Κ.Ε.Π. Ηράκλειας – Στρυμονικού – Σκοτούσσας, ¨Family¨ fastfood, ¨Senso¨ καφέ, ¨Τσακνίδης¨ καφέ και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και να τα καταθέσετε : ¨Family¨ fastfood, ¨Senso¨ καφέ, ¨Τσακνίδης¨ καφέ και ηλεκτρονικά στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket. Επίσης στο έντυπο έχει λεπτομέρειες για κανονισμούς, ώρες προσέλευσης, διαγωνισμούς κ.α..

Σας κοινοποιούμε την παρακάτω σχετ. Απόφαση Αντιπερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με την οποία καθορίζεται το χρονικό διάστημα απαγόρευσης  ενάσκησης της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στους ποταμούς ,παραποτάμους χειμάρρους κ.λ.π.

 

Απόφαση Αντιπερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.