Αλλαγή ημερομηνίας λόγω ακύρωσης (Κακές καιρικές συνθήκες στις 10 Οκτωβρίου 2015)

Νέα πρόσκληση

Σας καλούμε να παραστείτε   στην τέταρτη γιορτή φιστικιού που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Τοπικής Κοινότητας Αμμουδιάς   σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας και το Επιμελητήριο Σερρών, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, στην κεντρική πλατεία της Αμμουδιάς.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη και προβολή του τοπικού προϊόντος καθώς και η προώθησή του σε νέες αγορές ώστε ν’ αυξηθεί η καλλιέργεια του φιστικιού «ΑΡΑΧΙΔΑ».

Το πρόγραμμα της γιορτής έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ   17 Οκτωβρίου 2015

18:30   Χαιρετισμοί επισήμων – Φορέων

19:00   Παραδοσιακοί χοροί

20:30   Παραδοσιακή λαϊκή βραδιά

Πρός: "Εθελοντές και χορηγούς του 3ου ημιμαραθωνίου της λίμνης Κερκίνης"

Ο Δήμος Ηράκλειας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν θερμά για τη συμμετοχή σας και την πολύτιμη προσφορά σας στη διοργάνωση του 3ου Ημιμαραθώνιου της λίμνης Κερκίνης. Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας ήταν μεγάλη και άμεση και η εθελοντική σας προσφορά αποτέλεσε ανεκτίμητη βοήθεια και έμπρακτη έκφραση κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Άλλωστε οι αξίες του αθλητισμού και του εθελοντισμού είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Αποδείξατε ότι η δύναμη του εθελοντή μπορεί να καταστήσει τον Ημιμαραθώνιο της λίμνης Κερκίνης θεσμό, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνά η χώρα μας σήμερα. Χάρη σε σας, τους εθελοντές και χορηγούς του αγώνα, η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ευελπιστούμε να είστε δίπλα μας σε κάθε εθελοντική και πολιτισμική μας δράση.

Πρός: Πολιτιστικό σύλλογο Μακεδόνων Ηράκλειας και Επαγγελματίες - ΕΜπόρους Δήμου Ηράκλειας

Εκ μέρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ηράκλειας εκφράζουμε τις ιδιαίτερες και θερμές μας ευχαριστίες για τη συμμετοχή σας στα εγκαίνια του Περίπτερου 12 του Επιμελητηρίου Σερρών στην 80η ΔΕΘ και για την ευγενική προσφορά των προϊόντων σας και του έντυπου υλικού σας με το οποίο στηρίξατε για ακόμη μια φορά το δήμο μας. Η χειρονομία σας αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτόν τον καιρό που η κοινωνία μας βιώνει οικονομική κρίση με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις για όλους μας. Με την πρωτοβουλία σας συμβάλλετε ενεργά στην ανάδειξη του δήμου μας και των προϊόντων του.

Με την ελπίδα ότι η γόνιμη συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον και ότι η πράξη σας θα βρει άξιους μιμητές, σας ευχόμαστε επαγγελματική επιτυχία, υγεία και δύναμη για τη συνέχιση του έργου σας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Η.

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΔΙΕΚ Σιδηροκάστρου από τον Οκτώβριο του 2015 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω ειδικότητες :

  1. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ.
  2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ.
  3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ
  4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
  5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ.
  6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
  1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ.

Οι αιτήσεις γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου http://iek.sch.gr από σήμερα 14 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι όσοι κατέχουν απολυτήριο Λυκείου. Η φοίτηση είναι δωρεάν και διαρκεί (5) εξάμηνα. Για περισσότερες πληροφορίες ή σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορείτε να προσέρχεστε στο ΔΙΕΚ Σιδηροκάστρου καθημερινά από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 18.00 μ.μ. για να υποβάλετε την αίτηση σας.

Ο Διευθυντής του

ΔΙΕΚ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Μαζνέικος Αντώνιος

ΠΕ Διοικητικού

Ταχ. Δ/νση:   Παλλατίδη 6
Τ.Κ. – Πόλη:   62300 Σιδηρόκαστρο
Πληροφορίες: Μαζνέικος Αντώνιος
Τηλέφωνο:     2323025341                               
Ε-mail:   :      This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web :             http://iek-sidir.ser.sch.gr

Σας καλούμε να παραστείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοκάστρου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19:30   Εσπερινός στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Παλαιοκάστρου και Λιτανεία Ιεράς Εικόνας

21:00   Παραδοσιακοί χοροί

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΩΙ   Τέλεση Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Παλαιοκάστρου

20:30 Παραδοσιακοί χοροί

Ο Δήμος ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας σας ενημερώνουν ότι θα πραγματοποιήσουν δωρεάν διανομή ροδάκινων στους δημότες, που είναι κάτοχοι της κάρτας σίτισης(αλληλεγγύης), του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης,

Σας ανακοινώνουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας (Κ.Ε.Δ.Η.) αναλαμβάνει να αντιπροσωπεύσει το Δήμο μας στο περίπτερο Νο 12 στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης με έντυπο υλικό από τη Σάββατο 05/09/2015 έως την Κυριακή 13/09/2015.

Παρακαλούμε όποιος από τους επαγγελματίες του Δήμου ενδιαφέρεται να λάβει μέρος να προσκομίσει το σχετικό έντυπο υλικό στην Κ.Ε.Δ.Η. μέχρι την Παρασκευή 04/09/2015 το πρωί. Η συμμετοχή των επαγγελματιών θα είναι δωρεάν.

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.