Σας καλούμε να παραστείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοκάστρου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

19:30   Εσπερινός στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Παλαιοκάστρου και Λιτανεία Ιεράς Εικόνας

21:00   Παραδοσιακοί χοροί

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΩΙ   Τέλεση Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Παλαιοκάστρου

20:30 Παραδοσιακοί χοροί

Ο Δήμος ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας σας ενημερώνουν ότι θα πραγματοποιήσουν δωρεάν διανομή ροδάκινων στους δημότες, που είναι κάτοχοι της κάρτας σίτισης(αλληλεγγύης), του προγράμματος αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης,

Σας ανακοινώνουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας (Κ.Ε.Δ.Η.) αναλαμβάνει να αντιπροσωπεύσει το Δήμο μας στο περίπτερο Νο 12 στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης με έντυπο υλικό από τη Σάββατο 05/09/2015 έως την Κυριακή 13/09/2015.

Παρακαλούμε όποιος από τους επαγγελματίες του Δήμου ενδιαφέρεται να λάβει μέρος να προσκομίσει το σχετικό έντυπο υλικό στην Κ.Ε.Δ.Η. μέχρι την Παρασκευή 04/09/2015 το πρωί. Η συμμετοχή των επαγγελματιών θα είναι δωρεάν.

Σας καλούμε να παραστείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοίμησης σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας από τις 12 έως τις 15 Αυγούστου 2015 στην Τοπική Κοινότητα Κοίμησης σύμφωνα   με το   ακόλουθο πρόγραμμα:

Σας καλούμε να παραστείτε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εορτή της Αγίας Παρασκευής, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών της Τοπικής Κοινότητας Ζευγολατιού σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ηράκλειας, σύμφωνα   με το   ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

8:30 μ.μ.   Παραδοσιακή λαϊκή βραδιά

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

7:30 μ.μ.   Πανηγυρικός Εσπερινός - Περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Παρασκευής.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΚΟΤΣΑΚΙΑΧΙΔΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

             Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Η.           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ   

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΕΥΓΝΩΣΙΑ                    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

Η Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ηράκλειας συμμετέχοντας στην Κοινωνική Σύμπραξη  της Περιφερειακής Ενότητα Σερρών στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) γνωστοποιεί τα παρακάτω:

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει Εθνικά Συστήματα μέσω των οποίων διανέμονται στους απόρους τρόφιμα και Βασική Υλική Συνδρομή. Στηρίζει επίσης Συνοδευτικά Μέτρα, συμπληρώνοντας την παροχή των ανωτέρω, καθώς και δραστηριότητες  που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των απόρων.

Ωφελούμενοι των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι του ΤΕΒΑ, είναι άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.

Ημερομηνία έναρξης της υποβολής των Αιτήσεων υπαγωγής στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ I) από μέρους των δυνητικά ωφελουμένων, ορίζεται η 15η Ιουλίου 2015 με καταληκτική ημερομηνία την 5η  Αυγούστου 2015.

Ο Δήμος Ηράκλειας ανακοινώνει ότι η εμποροπανήγυρη της Δ.Ε Ηράκλειας του Δήμου Ηράκλειας θα τελεστεί από 19 έως 24 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Δήμο από 7 Ιουλίου έως 07 Αυγούστου.

Ο Δήμος Ηράκλειας ανακοινώνει ότι η εμποροπανήγυρη της Τ.Κ. Σκοτούσσης του Δήμου Ηράκλειας θα τελεστεί από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Δήμο από 10 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2325350146 Χατζηπανταζή Βασιλική

2325350147 Πόππη Ελένη

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.