Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Χώρα, έχασαν έναν γιατρό, έναν λόγιο που με τη στάση ζωής του δίδαξε αξιοπρέπεια, ήθος, πολιτισμό.

Η επιλογή των Ιωαννιτών να τον εκλέξουν στο Δημαρχιακό θώκο ως πρώτο πολίτη του Δήμου τους αποτέλεσε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ανύψωσε τα Ιωάννινα σε μια πόλη προοδευτική, κοσμοπολίτικη, μία κοινωνία ανοιχτή χωρίς αποκλεισμούς.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια του , το Δημοτικό Συμβούλιο και τους συμπολίτες του για την απώλειά του.

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας

Γεώργιος Κουτσάκης

 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηράκλειας διοργάνωσε   εκδήλωση για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Τσικνοπέμπτη. Με  μουσική, μεζέδες, κρασί και πολύ κέφι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και χόρεψαν. Οι επαγγελματίες της Ηράκλειας που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν είχαν την χαρά να γευτούν τα εδέσματα της Τσικνοπέμπτης αφού μοιράστηκαν σε αυτούς από τους διοργανωτές. 

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 6 Μαρτίου έως τις 10 Μαρτίου θα λειτουργήσει στο Δήμο μας, Κινητή Μονάδα Προληπτικού Ιατρικού Ελέγχου για Παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όσοι γονείς ή κηδεμόνες των ανηλίκων που επιθυμούν για την εξέταση των τέκνων του παρακαλούμε για τη δήλωση συμμετοχών στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηράκλειας μέχρι τις 28-02-2023.
Η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στην Ηράκλεια στις 6-7-8 Μαρτίου, στη Σκοτούσσα στις 9 Μαρτίου και στο Στρυμονικό στις 10 Μαρτίου και θα συνοδεύεται από Κοινωνική λειτουργό, Παιδίατρο, Οδοντίατρο και Ωτορινολαρυγγολόγο.
Κατά τον προληπτικό έλεγχο τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2325028313, 2325028314, 2325028315

 

2023 02 17 kiniti monada xamogelo paidioy1

 

 

 

Κατόπιν του με αρ. πρωτ. 14815/14-12-2022 αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Ηράκλειας προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σας ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00€. Αντικείμενο του εν λόγω έργου αποτελεί η βελτίωση τμημάτων της υφιστάμενης ενδοδημοτικής οδοποιίας οικισμών του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να αποκαταστήσουμε χρόνια προβλήματα του ενδοδημοτικού μας οδικού δικτύου.

Επιτύχως ολοκληρώθηκε η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους πολίτες της Τουρκιάς και της Συρίας.


Το αυτοτελές τμήμα κοινωνικής προστασίας  θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους πολίτες του δήμου για τη συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

2023 02 14 tourkia siria

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.