Ξεκίνησαν οι διαδικασίες και ο προγραμματισμός για τις εμποροπανηγύρεις   του Δήμου Ηράκλειας. Οι ενέργειες γίνονται με την πρωτοβουλία του Δήμου   ευελπιστώντας να μην λείπει κυριολεκτικά τίποτα από τους εκθέτες και τους επισκέπτες. Όσοι εμπλέκονται με τις εμποροπανηγύρεις   του Δήμου Ηράκλειας φροντίζουν για το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να μπορούμε όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε τα πολιτιστικά δρώμενα και άλλες δραστηριότητες που διαφέρουν κάθε χρόνο. Στο πλαίσια των παραπάνω φέτος στη Σκοτούσσα θα τιμηθεί ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού Αγώνα   Αθανάσιος Χατζηπανταζής (Χ#Πανταζής) στις 02/09/2021 μέρα του θανάτου του στις 02/09/1906.

Ο Δήμαρχος Ηράκλειας κ. Γεώργιος Κουτσάκης δήλωσε σχετικά: ¨Κατανοώ και συμμερίζομαι κάθε ανησυχία των δημοτών μου για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε , ο Δήμος οφείλει να αξιολογεί όλα τα δεδομένα και να βάζει την υγεία των πολιτών πάνω απ΄ όλα, αλλά πρέπει να περάσουμε και τα μηνύματα της αισιοδοξίας , της χαράς και της ελπίδας. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν ότι αν μας επιτρέψουν να κάνουμε τα πανηγύρια η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει.¨

2021 04 08 panigiri

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.