Στο πλαίσιο του έργου “COOPERATION FOR THE ESTABLISHMENT OF A "BUSINESS & EMPLOYMENT CENTRE" AND A "TRADE SHOW AND BAZAAR" IN THE CROSSBORDER AREA» με ακρωνύμιο “ BEC-TSB”, που υλοποιείται εντός της 1ης Πρόσκλησης του Προγράμματος ΙΡΑ «Ελλάδα-ΠΓΔΜ 2007-2013» και έχει ως στόχο του την ανάπτυξη και βελτίωση της επιχειρηματικότητας της διασυνοριακής ζώνης μέσω της στήριξης και προβολής των τοπικών εμποροπανηγύρεων ο Δήμος Ηράκλειας Σερρών προσκαλεί δυνητικούς αναδόχους να υποβάλλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για μια θέση εξωτερικού συνεργάτη του Δήμου που θα αναλάβει την υλοποίηση της εργασίας «Παροχή υπηρεσιών εξωτερικού συμβούλου για την υλοποίηση των παραδοτέων 3.3.2, 5.3.1, 5.3.3 και 5.3.4 του έργου διασυνοριακής συνεργασίας «BEC-TSB» στην κατεύθυνση παροχής υποστήριξης για τη διερεύνηση δυνατοτήτων συνέργιας και την προώθηση των εμποροπανηγύρεων του Δήμου Ηράκλειας Σερρών και τη Διοργάνωση ενός σεμιναρίου» επί του προαναφερομένου έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να παράσχουν τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Διερεύνηση και ανάλυση της παραγωγικής και εν γένει επιχειρηματικής δραστηριότητας της περιοχής.
  • Κατάθεση πρότασης για το χαρακτήρα των εμποροπανηγύρεων.
  • Κατάρτιση Οργανογράμματος διαχείρισης και Λειτουργικού διαγράμματος των εμποροπανηγύρεων.
  • Επίλυση ζητημάτων χωροθέτησης
  • Εκπόνηση προγράμματος προβολής και προώθησης των εμποροπανηγύρεων.
  • Διοργάνωση ενός σεμιναρίου

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 15.00, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή εντύπως στη διεύθυνση: Δήμος Ηράκλειας, Πλ. Μπακογιάννη 2, ΤΚ 62400, Ηράκλεια Σερρών (θα πρέπει να βρίσκονται στη Γραμματεία του Δήμου μέχρι την ανωτέρω χρονική προθεσμία)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την Γούσιου Αικατερίνη (τηλ. 2325 3 50109, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

Κατεβάστε την απόφαση

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.