Ο Δήμαρχος Ηράκλειας

προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό Δημόσιο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την Ανάθεση της ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ» που έχει ενταχθεί στο Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, Άξονας Προτεραιότητας 2 «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΒΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ γιατο Έτος 2021.
Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ» ανέρχεται στο ποσό των διακοσίων εικοσι ένα χιλίαδων διακοσιών δεκα έξι ευρώ (221.216,00 €) και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ με επιλέξιμη συνολική δημόσια δαπάνη 176.972,00 € (συμπ ΦΠΑ 24%) και από ιδίους πόρους του Δήμου Ηράκλειας με ποσό 44.244,00 € (συμπ ΦΠΑ 24%).


Για την ανωτέρω προμήθεια έχει συνταχθεί η υπ’ αριθ. 06/2022 Μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας& Περιβάλλοντος στην οποία αναφέρονται λεπτομερώς οι τεχνικές προδιαγραφές των προς προμήθεια ειδών.
Οι προσφορές θα υποβληθούν σε ηλεκτρονικό φάκελο από τους οικονομικούς φορείς στην Ελληνική γλώσσα, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., μέχρι την 27/11/2023, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 15:00.
Οι υποψήφιοι προμηθευτές οφείλουν, μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών τους, να προσκομίσουν σε σφραγισμένο φάκελο τα στοιχεία και δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους, συμπεριλαμβανομένης και της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής τους.
Η αποσφράγιση των ηλεκτρονικών προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι στις 01/12/2023και ώρα 10:00 π.μ. από το αρμόδιο συλλογικό όργανο, επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
Κάθε προσφορά συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το δύο τοις εκατό (2%) της προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς τον Φ.Π.Α.
Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο τελικός μειοδότης θα πρέπει να προσκομίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης ύψους πέντε τοις εκατό (4%) της προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς τον αναλογούντα Φ.Π.Α. Όλες οι δαπάνες, φόροι, τέλη, κηρύκεια, χαρτόσημα, δημοσίευση και τυχόν έξοδα καθώς και οι λοιπές κρατήσεις βαρύνουν τον τελικό μειοδότη.
Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης, συμπεριλαμβανομένης και της Μελέτης, θα αναρτηθούν στο διαδικτυακό τόπο του Κεντρικού Ηλεκτρονικού Μητρώου Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.). Στην ηλεκτρονική πύλη του Διαγωνισμού στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) www.eprocurement.gov.gr και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου (www. dimosiraklias .gr) θα δημοσιευθούν η Διακήρυξη, η Μελέτη και το ΤΕΥΔ (σε .pdf & .doc).

 

Περίληψη διακήρυξης  -  Διακήρυξη  -  Μελέτη  -  ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ  -  Έντυπο οικονομικής προσφοράς

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας:
Δήμος Ηράκλειας
Πλατεία Μπακογιάννη 2
62400 Ηράκλεια
Τηλέφωνο: 2325350100 - 105
Φαξ: 2325350159
e-mail : info@dimosiraklias.gr

Εθνικό αστεροσκοπείο ΑΘηνών

Μετεωρολογικός σταθμός Δήμου Ηράκλειας - Τ.Κ. Κοίμησης

Ιδιωτικός μετεωρολογικός σταθμός Ηράκλειας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. όρους χρήσης.